El Futsal Aliança planta cara al líder, però acaba cedint

El conjunt mataroní perd 6-4 a la pista del Cerdanyola, un equip que fins ara només ha cedit un empat

Futsal-cerdanyola

El sènior masculí del Futsal Aliança Mataró va plantar cara a la pista del Cerdanyola, líder invicte de la categoria, però va acabar perdent 6-4 després de fer una primera part espectacular i marxar al descans guanyant 0-3. Aquesta és la quarta derrota consecutiva de l’equip entrenat per Gerard Artigas i el sisè partit seguit sense conèixer la victòria. Tot i això, en aquesta ocasió l’equip va donar una molt bona imatge davant un equip que només ha cedit un empat en tota la temporada i que ja té a la butxaca l’ascens a Segona B. Esperem que aquest sigui un punt d’inflexió i que els resultats positius arribin al més aviat possible.

La primera part del conjunt mataroní va ser per emmarcar, Josep Requena va fer el 0-1 i Carlos Villarin va anotar dos gols més per marxar al descans 0-3 a dalt. El Cerdanyola, que es va veure superat a la primera meitat, a la represa es va posar les piles i va demostrar perquè va primer capgirant el marcador quan faltaven set minuts pel final (4-3). L'equip vermell no es va rendir i va arriscar jugant de cinc, però tot i tenir diverses ocasions el gol de l’empat no va arribar, en canvi el Cerdanyola no va perdonar i dues que va tenir les va materialitzar (6-3). En el darrer minut Marc Caballeria va fer el 6-4 final.

Després d’aquesta ensopegada el Futsal Mataró cau fins a la sisesa posició, però té els mateixos punts que el cinquè classificat, el Cover Premià de Mar, precisament l’equip que visitarà el Pavelló Teresa Maria Roca aquest diumenge a les 10.30 hores.

CERDANYOLA - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 6-4

FUTSAL: Xavier Cano, Abdyck Gómez, Cristian Sevilla, Josep Requena (1), Carlos Villarin (2), Raul Pulido, Marc Caballeria (1), Eric Izquierdo, Marcel Catà, Paquito Parés, Miki Rodríguez.