Tercera derrota consecutiva del Futsal Aliança Mataró

El conjunt mataroní cau a casa davant un dels equips que lluita per la permanència

Futsal-Montsant

El sènior del Futsal Aliança Mataró no aixeca cap i aquesta setmana va perdre a casa 6-7 davant el Parets, un dels equips que ocupa llocs de descens. Aquesta és la tercera derrota consecutiva del conjunt entrenat per Gerard Artigas que encadena cinc partits sense guanyar.

El matx va començar molt boig i quan encara no s’havien jugat cinc minuts ja s’havien vist tres gols. Abdyck va avançar els mataronins, però el Parets va reaccionar i amb dos gols va capgirar el marcador. Abans del descans Eric Izquierdo va fer el 2-2, però poc després Muñoz va fer el 2-3 amb què es va arribar a la mitja part.

A la represa els locals van sortir com anestesiats i van encaixar tres gols en els sis primers minuts. Tot semblava perdut, però l’Aliança va arriscar jugant amb porter jugador i a punt va estar de rescatar un empat. Jugant de cinc els mataronins es van posar a només un gol (5-6), els visitants van fer el setè, però en el darrer minut el Futsal Mataró va fer el 6-7 i en el darrer segon de joc va gaudir d’una darrera ocasió que hauria pogut ser l’empat.

Després d’aquesta derrota el Futsal Aliança Mataró continua cinquè a la classificació i aquesta setmana visita el Cerdanyola, el líder de la categoria que només ha cedit un empat fins ara, el que va cedir a la primera volta a Mataró.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ – PARETS 6-7

FUTSAL: Francesc Pares, Cristian Sevilla (1), Abdyck Gómez (1), Carlos Villarin (1), Marc Caballeria (2), Javier Canó, Eric Izquierdo (1), Marcel Catà, Raul Pulido, Miki Rodríguez.