El Futsal Aliança Mataró acull la fase final del Campionat d’Espanya Cadet

Els dies 9 i 10 d'abril Catalunya, Galícia, Madrid i Castella la Manxa es disputaran la corona estatal a Mataró

CATALUNYA SUB 16

Després d’acollir el passat mes de gener, amb èxit, la fase prèvia del Campionat d’Espanya Cadet, aquesta mateixa setmana la Federació Catalana de Futbol ha adjudicat al Futsal Aliança Mataró l’organització de la fase final de l’estatal cadet. Aquesta es disputarà al Pavelló Teresa Maria Roca els dies 9 i 10 d’abril.

Aquest és el primer cop que Mataró acollirà una fase final estatal de futbol sala, després que el nostre club demanés la seva organització amb motiu del seu 15è aniversari. L’organització de l’esdeveniment es farà conjuntament amb la Real Federación Española de Futbol, la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol i l’Ajuntament de Mataró.

 A banda de la selecció catalana que va aconseguir el bitllet aquí a Mataró, participaran en aquesta fase final Galícia, Madrid i Castella la Manxa, totes elles seleccions de primer nivell. El dissabte dia 9 d'abril a les 10 hores Madrid i Castella La Manxa jugaran la primera semifinal, i tot seguit a les 12 hores Catalunya i Galícia jugaran l’altra semifinal. Diumenge a les 12 hores se celebrarà la gran final.