El Futsal Aliança Mataró no troba el camí del gol

Els mataronins perden 1-0 a la pista del Sagarra i baixen fins a la cinquena posició

Futsal-cerdanyola

Quart partit seguit de lliga sense guanyar i tercer consecutiu sense veure porteria d’un Futsal Aliança Mataró que va perdre 1-0 a la pista del Sagarra de Santa Coloma de Gramenet, un dels conjunts que lluita per mantenir la categoria. Després d’aquesta nova derrota els mataronins perden la segona plaça i baixen fins al cinquè lloc, ja que tots els seus perseguidors van sumar tres punts aquesta jornada.

El conjunt mataroní no va fer un mal partit, sobretot en defensa, ja que els locals van disposar de moltes menys ocasions de gol que els mataronins, però en van materialitzar una, en canvi l’equip entrenat per Gerard Artigas va ser incapaç de foradar la porteria rival. La manca d’encert de cara a porteria, els pals i l’actuació del porter local van evitar que arribés l’anhelat gol mataroní.

Aquest diumenge, a les 10.30 hores, el Futsal Aliança Mataró rebrà la visita del Parets, un altre equip de la zona baixa de la classificació que fins ara només ha sumat 13 punts. Per tant serà una gran ocasió per retrobar-se amb la victòria i remuntar el vol.

CFS SAGARRA – FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 1-0

FUTSAL: Paquito, Abdyck Gómez, Josep Requena, Cristian Sevilla, Marc Caballeria, Carlos Villarin, Miki Rodríguez, Pol Novo, Marcel Catà, Raul Pulido i Javier Cano.

GOLS: 16’ Hamza (1-0).