Primera derrota de la temporada a casa del Futsal Aliança Mataró

Els mataronins van perdre 0-3 davant el Sant Joan de Vilassar després de caure eliminats a la Copa

Futsal-Vilassar

Setmana fatídica del Futsal Aliança Mataró que dijous va caure eliminat de la Copa Catalunya, tot just començar, a Canet, i que diumenge va patir la primera derrota de la temporada a casa després de perdre 0-3 davant el Sant Joan de Vilassar.

Després d’estar des del 24 d’octubre sense perdre un partit de lliga, aquest diumenge el Futsal Aliança Mataró va caure derrotat a casa i veu com els seus perseguidors l’atrapen a la classificació. Els mataronins van perdre a casa davant un rival que els té la mida presa i que ja els havia derrotat en el primer partit de temporada. Tot i el resultat final, els mataronins van crear una infinitat d’ocasions de gol com a mínim per haver empatat el matx, però la manca d’encert a porteria i la gran actuació del porter visitant ho van evitar.

Futsal-Vilassar

Tot i aquesta derrota, el conjunt entrenat per Gerard Artigas manté la segona posició, això sí, ara empatat a punts amb el Centelles i el Lliçà d’Amunt i a 12 punts del líder, el Cerdanyola que sembla que definitivament ha posat la directa i que, si una catàstrofe no ho evita, es proclamarà campió de lliga.  

Després de quatre partits sense conèixer la victòria (2 empats i 2 derrotes, una a la Copa), els mataronins intentaran retrobar-se amb el triomf d’aquí a 15 dies a la pista del Sagarra de Santa Coloma de Gramenet, un equip que lluita per evitar el descens. 

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - SANT JOAN VILASSAR 0-3

FUTSAL: Xavi Cano, Miki Rodríguez, Marcel Catà, Josep Requena, Pol Novo, Carlos Villarin, Cristian Villarin, Marc Caballeria, Abdyck Gómez, Paquito Parés, Raul Pulido, Cristian Sevilla.