Catalunya sub 16 obté el bitllet per a la fase final estatal a Mataró

El passat cap de setmana el Futsal Aliança Mataró va organitzar amb èxit la prèvia del Campionat d'Espanya de seleccions

CATALUNYA SUB 16

La selecció catalana sub 16 va aconseguir el passat cap de setmana a Mataró el bitllet per jugar la fase final del Campionat d'Espanya, després de superar Aragó i Melilla en la fase prèvia que va organitzar amb èxit al Pavelló Teresa Maria Roca el Futsal Aliança Mataró juntament amb l’Ajuntament de Mataró i la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, amb motiu del 15è aniversari del club de futbol sala mataroní.

ARAGO SUB 16

Catalunya va superar 14-0 el Melilla i 5-1 l' Aragó en el darrer i decisiu partit de la prèvia, després que en el primer partit Aragó derrotés 11-2 el Melilla i es convertís en el gran rival a batre per Catalunya per jugar la fase final estatal. Ara el combinat català disputarà, el pròxim mes d’abril, la fase final juntament amb les seleccions de Madrid, Galícia i Castella la Manxa.

MELILLA SUB 16

Sense cap mena de dubte el moment àlgid del campionat va ser diumenge quan es van enfrontar les seleccions d’Aragó i Catalunya. Les grades plenes del pavelló mataroní va poder presenciar la repetició de la final estatal del 2015, en aquella ocasió els aragonesos van aixecar el títol de campions d’Espanya, però aquí a Mataró Catalunya es va mostrar superior i es va emportar la victòria.

GRADES

És per aquest motiu que el Pavelló Municipal Teresa Maria Roca, de Mataró, es va vestir de gala per presenciar el partit decisiu que va omplir la llotja presidencial amb autoritats de diferents institucions. Per part de l’Ajuntament de Mataró hi van assistir l’alcalde David Bote, Josep Maria Font, regidor d’esports. Per part de la Real Federación Española de Fútbol, Gonzalo de Azkárate, president del subcomitè dels Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala i David González, representant del cos tècnic de la selecció espanyola de futbol sala. Per part de la Federació Catalana de Futbol, el vicepresident de la FCF, Josep Lladó; el president de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle; els directius de la FCF i de la LCFS, Quim Sala i Juan Carlos Hueto; el directiu responsable de les seleccions catalanes, Ramon Marcial; el president del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala, Marcelino Blázquez i el delegat territorial del Maresme de la FCF, Antonio Jiménez, juntament amb altres personalitats del futbol sala estatal com el porter del FC Barcelona Lassa, Paco Sedano.

GRADES