El Futsal Aliança Mataró supera un rival directe

Els mataronins sumen tres punts claus i es consoliden en segona posició

El Futsal Aliança Mataró, segon classificat, va superar a casa el quart classificat 4-3 i es consolida en segona posició i com un dels candidats a l’ascens a Segona B.

Els primers minuts van ser de domini local, i Miki tindria dues bones opcions per a obrir el marcador, però els seus xuts van sortir desviats. Arribats al minut 5’, la mala fortuna va dur els mataronins a rebre el 0-1. D’un córner a favor es passaria a un ràpid contraatac que acabaria amb el primer gol dels visitants. Poc després una pèrdua de pilota dels locals va generar el 0-2 i el partit es complicava, però abans del descans els mataronins van empatar el matx.

Miki, després d’una bona jugada per banda, servia a Marcel al segon pal i, amb la cama esquerra, enviava la pilota a la xarxa (1-2). Després, un servei de córner era finalitzat de volea per Sevi, la pilota anava directa a l’àrea i Pol l’enviava a porteria per fer el 2-2.

Futsal

A la represa, després de 12 minuts on la manca d’encert va ser notable per part dels mataronins, Marc Caballeria, màxim realitzador de l’equip, veia porteria després d’una gran acció de Cristian Villarín, que robava una pilota i assistia Marc per fer el 3-2. Els visitants van reaccionar i pocs minuts després feien el 3-3 amb un xut exterior que es colava per sota les cames del porter mataroní.

Després d’un servei en llarg de Paquito Parés dirigit a Abdyck, acabava amb una gran carrera d’aquest que va assistir a Miki, que tot sol al segon pal va fer el 4-3. El Lliçà ho va intentar amb porter jugador, però una intensa i ordenada defensa mataronina no va permetre pràcticament ni un sol xut a porteria i la victòria no es va escapar.

Futsal1

Després d’aquesta victòria el Futsal Aliança Mataró es consolida en segona posició i té el tercer classificat a tres punts, precisament el Centelles, que és tercer, és el pròxim rival dels mataronins. Una setmana més el líder continua sent el Cerdanyola amb 8 punts d’avantatge.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - LLIÇÀ D’AMUNT 4-3

FUTSAL: Javier Cano, Cristian Sevilla, Abdyck Gómez, Marc Caballeria (1), Carlos Villarin, Cristian Villarin, Pol Novo (1), Marcel Catà (1), Miki Rodríguez (1), Raul Pulido, Llibert Canal i Paquito Parés.