Cinquena victòria del Futsal Aliança Mataró

Diumenge passat el club vermell va fer la presentació oficial de tots els equips del club

Presentacio Futsal 15

Cinquena victòria consecutiva del Sènior A que aquesta darrera jornada va guanyar 1-7 a la pista del Ràpid de Santa Coloma, el cuer de la categoria. Els mataronins no van donar opció a donar la sorpresa als locals i van dominar el partit de principi a fi. Després d’aquest triomf els vermells arriben a l’aturada de la competició, pel pont de desembre, tercers en la classificació, a tres punts del segon classificat, el Centelles, i a sis punts del líder, el Cerdanyola, un equip que només ha cedit un empat, precisament quan va visitar Mataró.

Després de deu partits de lliga, els vermells porten 7 victòries, 1 empat i 2 derrotes, uns números que podrien ser de líder o de segon classificat, si no fos perquè Cerdanyola i Centelles estan fent una temporada fora del normal. Amb 46 gols a favor, els nostres són, per ara, el tercer equip més golejador de la categoria, mentre que amb 26 gols en contra són la tercera millor defensa del campionat.

Ara, després d’aquesta jornada de descans, els homes entrenats per Gerard Artigas intentaran acabar aquest 2015 amb dues victòries més, primer a casa davant l’Arrels de Barcelona i després a la complicada pista de l’Arenys de Munt.

Presentació oficial

Diumenge passat el Club Esportiu Futsal Aliança Mataró va fer la presentació oficial de la temporada 2015-2016 al Pavelló Teresa Maria Roca i Vallmajor. Enguany el club compta amb 24 equips, 21 equips de base i 3 sèniors. A l'acte hi van assistir el regidor d'esports de Mataró, el senyor Josep Maria Font, el president de futbol sala de la Federació Catalana de Futbol, el senyor Miguel Calle i Toni Aguilar, director de l'Escola Pia Santa Anna de Mataró. A banda de les fotos de rigor i de la desfilada dels equips, es va fer el sorteig de dos pernils, gentilesa de Carnisseria Juanjo i molts altres regals. Un cop acabat l'acte, tots els nens i nenes del club van rebre uns obsequis facilitats pels patrocinadors del club.

Dels 21 equips de la base fins a 5 competeixen federats a la màxima categoria catalana, que és la Divisió d’Honor (tres masculins i dos femenins) i els altres setze a les diferents lligues que organitza la Federació Catalana de Futbol, un dels equips és fruit del conveni de col·laboració entre el club i l’Escola Pia Santa Anna. El sènior masculí A milita a Tercera Nacional, el sènior masculí SUB23 milita a Segona Catalana i el sènior femení a Segona Catalana.