El Futsal Aliança Mataró comença la lliga en una pista complicada

Els mataronins visiten dissabte a les 18 hores el Sant Joan de Vilassar

  • Divendres, 18 Setembre 2015 12:27

150510 FUTSAL Mataró - Vilassar

Aquest dissabte a les 18 hores el Futsal Aliança Mataró s’estrena a la lliga a la pista del Sant Joan de Vilassar. Els mata- ronins, que el cap de setmana passat van tancar la pretemporada amb un empat a 3 davant el Canet i una victòria solvent 6-0 davant el Racing Pineda, debuten en una de les pistes més complicades de la categoria on en els darrers anys no hi ha pogut guanyar cap cop.

1a jornada

Parets - Cerdanyola
Sagarra - Premià Mar
Sant Joan Vilassar - Futsal Aliança
Montsant - Lloret
Centelles - Pineda
Arenys de Munt - Rapid Santa Coloma
Penya Johan - Arrels

Enguany s’espera un campionat molt igualat amb molts equips lluitant per les primeres places, a priori el Cerdanyola, que la temporada passada es va quedar a les portes de l’ascens i Premià de Mar que ha baixat de Segona B són els equips a batre, tot i que els dos equips de Santa Coloma de Gramenet, Sagarra i Ràpid també s’han reforçat per lluitar pel títol.

Lliga Juvenil nacional

Enguany el juvenil A del Futsal Aliança Mataró torna a competir a la Divisió d’Honor Nacional Juvenil, la màxima categoria estatal, i ho fa amb un bloc totalment nou de jugadors que tenen com a objectiu mantenir la categoria després d’haver assolit el quart lloc l’any passat. El conjunt mataroní s’estrena dissabte a les 16 hores a la pista del Montcada