El juvenil del Futsal Mataró jugarà la final de Copa

Temporada històrica de la base del Futsal Mataró col·locant a tres equips a la final de Copa

Juvenil Futsal Mataró

Tercera semifinal disputada, i tercer equip del Futsal Aliança Mataró que es classifica per jugar la final de Copa Catalunya 2015. El Juvenil del Futsal va seguir els passos del Juvenil Femení i del Cadet superant a Les Corts 5-2 i ara jugarà la final de Copa davant el potent FC Barcelona.

Amb les grades a vessar del Teresa Maria Roca, el vermells van remuntar un 0-2 en contra a la segona part i es van acabar imposant davant el segon classificat de la Divisió d’Honor Juvenil Nacional, un equip que fins ara havia guanyat aquesta temporada els dos partits davant els mataronins, però a la tercera va la vençuda i els vermells que van fer un grandiós partit passen a la final.

Temporada històrica de la base del Futsal Mataró col·locant a tres equips a la final de Copa Catalunya. Les finals es jugaran el cap de setmana del 13 i 14 de juny al Pavelló Municipal de Martorell. Els rivals dels conjunts mataronins seran aquests: Les Corts (Juvenil Femení), Jesus Maria (Cadet) i FC Barcelona (Juvenil).