Victòria a domicili del Futsal Aliança Mataró

El conjunt mataroní va guanyar 2-5 a la pista del Pineda i continua sisè a la classificació

150510 FUTSAL Mataró - Vilassar

Després de perdre a casa la setmana passada davant el Sant Joan de Vilassar, el Futsal Aliança Mataró va aconseguir una victòria convincent a la complicada pista del Pineda. Els mataronins van fer una gran primera part i al descans ja tenien el partit encarrilat (0-3). Després d’aquest triomf, el conjunt mataroní continua sisè a la classificació, però no ha pogut retallar diferències amb equips que té per sobre, ja que tots ells van guanyar.

Marcel Catà va obrir el marcador, després de culminar en gol una jugada d’estratègia. Cinc minuts més tard, Marc Caballeria feia el 0-2 en una acció de contraatac i abans d’arribar al descans Carlos Villarin va fer el 0-3.

A la segona part Carlos Villarin va tornar a marcar, fent el 0-4, tot seguit el Pineda va fer l’1 a 4, però un minut més tard el Pineda va tornar a marcar, però aquest cop a al seva porteria i el partit quedava vist per a sentència. En el darrer minut el conjunt local va fer el  definitiu 2-5.
Esmentar que pel conjunt mataroní va debutar el porter juvenil Pau Sala, aquest no va ser l’únic juvenil que va jugar, ja que Oriol López i Pol Novo, que havien debutat anteriorment, van disputar força minuts i l’any vinent seran jugadors del primer equip. Ara aquest diumenge a les 12 hores l’equip vermell rebrà a casa el Manlleu, un equip que ja ha perdut la categoria.

FS PINEDA - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 2-5

FUTSAL: Pau Sala, Oriol López, Eric Izquierdo, Carlos Villarin (2), Marc Caballeria (1), Musta Ceesay, Cristian Sevilla, Pol Novo, Cristian Villarin, Marcel Catà (1), Sergio Murillo.