El Futsal Aliança Mataró continua en ratxa

Victòria plàcida del conjunt mataroní que va guanyar 1-6 a Lliçà d’Amunt

mataro-st coloma

El Futsal Aliança Mataró continua en ratxa i aquesta setmana va guanyar 1-6 a la pista del Lliçà d’Amunt, un equip que lluita per evitar el descens. Quarta victòria en el cinc darrers partits del vermells que pugen fins la cinquena posició i que estan a només 4 punts de la tercera plaça quan resten sis jornades per acabar el campionat de lliga.

Deu minuts és el que va resistir el Lliçà d’Amunt fins que Marcel Catà va fer el 0-1. Abans del descans Eric Izquierdo que portava moltes jornades sense veure gol va fer el 0-2, resultat amb el que es va arribar al descans tot i que els mataronins haurien pogut marxar al vestidor amb molts més gols d’avantatge.

A la represa el Futsal Mataró va anar per feina i en només 8 minuts va fer 3 gols, el primer se’l van fer els locals en pròpia porta i els altres dos els va fer Marc Caballeria. Els de casa van fer l’1 a 5 i ja en el darrers compassos del partit Caballeria va fer el definitiu 1 a 6 i el seu tercer gol del seu compte particular. Esmentar que en aquest partit va debutar amb el primer equip el jugador del sènior B Cristian Rodríguez.

Ara aquest diumenge a les 12 hores el conjunt mataroní rebrà la visita del Barceloneta, segon classificat i equip que s’està jugat l’ascens a 2a B amb el Cerdanyola. A la primera volta el matx va acabar amb victòria barcelonina per un ajustat 4-3, en un matx on els vermells van tenir el mariners contra les cordes.

LLIÇÀ D’AMUNT - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 1-6

FUTSAL: Paquito Pares, Cristian Sevilla, Carlos Villarin, Cristian Villarin, Miki Rodríguez, Sergio Murillo, Cristian Rodríguez, Marc Caballeria (3), Eric Izquierdo (1), Marcel Catà (1), Josep Requena.