El Futsal Aliança Mataró perd el derbi

El conjunt mataroní va caure a casa 2-3 davant el Vilassar de Mar un partit que tenia controlat fins el minut 5’ de la segona part

Mataró-Vilassar de mar

Tercera derrota consecutiva del Futsal Aliança Mataró que en només tres setmanes ha passat d’ocupar la tercera plaça a ser sisè empatat a punts amb setè classificat. Després de dues derrotes seguides, els mataronins volien aixecar el vol guanyant a casa el Vilassar de Mar en un partit de màxima rivalitat. Els mataronins van ser superiors a la primera meitat i van marxar al descans guanyant 2-0, però a la represa l’equip es va desinflar i va veure com els visitants li empataven el partit. En els darrers minuts l’encert des dels deu metres va sentenciar, mentre que els mataronins van errar dos llançaments de doble penal, els visitants van transformar l’únic que van tenir i es van emportar els tres punts.

La primera meitat va ser de clar color vermell i l’Aliança va marxar al descans guanyant 2-0 gràcies als gols de Musta Ceesay i de Marc Caballeria. Però ja ben entrada la segona part els locals, amb un gol afortunat, van entrar de nou en el matx i dos minuts més tard feien l’empat amb un gol del Sergio Picado, jugador format al planter del Futsal Aliança Mataró i que fins la temporada passada jugava al conjunt mataroní.

Va tornar a faltar encert de cara a porteria

En els darrers minuts i amb els dos equips en bonus de faltes els llançaments de deu metres van dictar sentència, Eric Izquierdo va disposar del primer dels locals, però el seu xut va anar a fora, tot seguit Marc Fernández no va fallar pels visitants i va fer el 2-3. Però encara hi va haver temps perquè el Futsal disposés d’un darrer doble penal que Izquierdo va tornar a llançar sense trobar porteria.

Amb els mataronins jugant de cinc, quan faltaven deu segons pel final, Izquierdo va tenir l’empat, però el seu xut des de dins l’àrea va sortir incomprensiblement fora. Aquesta va ser la darrera i els visitants van sumar una important victòria per allunyar-se del descens, davant un Futsal Mataró que veu com s’escapa una altra victòria per la falta d’encert de cara a porteria.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - VILASSAR DE MAR 2-3

FUTSAL: Sergio Murillo, Cristian Sevilla, Abdyck Gómez, Josep Requena, Miki Rodríguez, Musta Ceesay (1), Marc Caballeria (1), Carlos Villarin, Cristian Villarin, Marcel Catà.