Derrota sorprenent del Futsal Aliança Mataró a Pineda

Els mataronins van perdre 3-1 davant un conjunt que es troba en zona descens i que fins aleshores només havia guanyat quatre partits

Futsal Mataro - Racing PIneda

Derrota inesperada del Futsal Aliança Mataró que va perdre 3-1 a la pista del Racing Pineda, un dels equips que lluita per no baixar i que tot i aquesta victòria continua en zona de descens. Aquesta desfeta trenca la bona ratxa del conjunt mataroní que portava sis jornades seguides sense conèixer la derrota (5 victòries i 1 empat) i que no perdia des del 22 de novembre quan va caure 3-2 a la pista del líder, el Barceloneta. Aquest resultat combinat amb la victòria del Sagarra, fa que l’equip entrenat per Gerard Artigas perdi la tercera plaça i es quedi quart a la classificació.

Els mataronins van sortir a la pista a veure-les venir i al minut 6’ ja perdien 2-0 davant un equip que portava fins ara quatre victòries i que és l’equip menys golejador de la categoria. Tot i el marcador en contra, el joc mataroní va continuar sent lent, previsible i fins i tot en alguns moments va mancar actitud. Tot i això, abans del descans Eric Izquierdo va fer el 2-1 que donava esperances de cara a la segona part.

Després del descans semblava que l’equip s’havia posat les piles, però en el minut 4’ del segon temps una errada defensiva va propiciar el tercer gol local. Va ser tot un gerro d’aigua freda pel Futsal Aliança Mataró que tornava a anar dos gols per sota davant un Racing motivat i empès per la seva afició que omplia el Pavelló Municipal de Can Xaubet. Els mataronins van tenir un parell de clares ocasions de gol per escurçar diferències, però va mancar encert de cara a porteria. En els darrers minuts l’Aliança va sortir a jugar de cinc creant nombroses ocasions de gol, però no era el dia dels mataronins que van tornar a estar desencertats i que tampoc van tenir sort.

Al final derrota justa d’un Futsal Mataró que va entrar en el partit massa tard i que veu com vola la tercera plaça i s’acaba la bona dinàmica de resultats que portava l’equip en els darrers mesos. Ara, aquesta setmana, hi haurà descans i l’equip no tornarà a competir fins al cap de setmana del 21 i 22 de febrer quan visiti la complicada pista del Montsant de Barcelona.

RACING PINEDA - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 3-1

FUTSAL: Paquito Pares, Josep Requena, Marc Caballeria, Eric Izquierdo (1), Carlos Villarin cinc inicial; Sergio Murillo, Cristian Sevilla, Cristian Villarin, Miki Rodríguez, Marcel Catà, Musta Ceesay.