Triomf agònic del Futsal Aliança Mataró

Els mataronins van guanyar 2-1 gràcies a un gol de Carlos Villarin quan només restaven 25 segons per acabar el partit

mataro-st coloma

El Futsal Aliança Mataró ha començat aquest 2015 com un coet i ha guanyat els tres partits que ha disputat. Aquest diumenge passat els mataronins van guanyar a casa 2-1 el Ràpid de Santa Coloma, aconseguint una victòria davant un rival directe que els permet mantenir el tercer lloc a la classificació.

Els mataronins van sumar els tres punts gràcies a un gol de Carlos Villarin quan només restaven 25’ segons per finalitzar el matx. El partit va ser molt tàctic i les defenses es van imposar als atacs fent que es veiessin molt pocs gols. Els mataronins es van avançar al final de la primera part gràcies a un centre xut de Marc Caballeria que va introduir a la seva porteria un defensor visitant.

A la represa els visitants van buscar amb insistència l’empat, però van ser incapaços de superar la defensa d’un Futsal Mataró que hauria pogut sentenciar el partit al contraatac. Quan quedaven menys de dos minuts pel final, el Ràpid va sortir amb porter jugador i va fer l’empat en una jugada afortunada. Un xut dels visitants va topar amb Cristian Villarin fent que la pilota entrés al fons de la xarxa sense que el porter mataroní tingués temps de reaccionar.

Quedava menys d’un minut i els mataronins van arriscar sortint de cinc per buscar la victòria, la valentia va tenir premi i Carlos Villarin va fer el definitiu 2-1 rematant lliure de marca una pilota al segon pal, després d’una bona jugada col·lectiva.

Ara, aquesta setmana, l’equip descansarà i no tornarà a competir fins al cap de setmana del 7 i 8 de febrer quan visiti la pista del Racing Pineda, un dels equips que ocupa plaça de descens.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - RÀPID SANTA COLOMA 2-1

FUTSAL: Paquito Pares, Eric Izquierdo, Oriol López, Carlos Villarin (1), Marc Caballeria (1), Musta Ceesay, Josep Requena, Cristian Villarin, Marcel Catà, Miki Rodríguez, Cristian Sevilla, Sergio Murillo.