El Futsal Aliança Mataró goleja el Sagarra

El conjunt mataroní tanca la primera volta del campionat de lliga en tercera posició

FutsalNova victòria del Futsal Aliança Mataró que porta cinc jornades seguides sense conèixer la derrota. Diumenge passat el conjunt vermell va golejar a casa 10-5 el Sagarra i tanca la primera volta del campionat de lliga en tercera posició.

Els mataronins van sortir molt forts i al minut 4’ de joc ja guanyaven 2-0 gràcies als gols de Caballeria i Josep Requena. Els visitants van escurçar diferències, però Carlos Villarin va perforar dues vegades la porteria rival posant el 4-1. El matx semblava controlat, però els de Santa Coloma van començar a escalfar el matx i van descentrar als locals que van encaixar dos gols en els darrers minuts de la primera part (4-3).

Futsal

A la segona part el conjunt mataroní va posar la directa i quan faltaven quatre minuts guanyava 8-4. En els darrers minuts, amb el Saga- rra buscant l’empat amb porter jugador, encara hi va haver temps per veure tres gols més, dos dels locals i un dels visitants que posaven el definitiu 10-5.

Diumenge a les 12 hores a casa l’equip comença la segona volta davant el Ràpid de Santa Coloma, un altre dels equips de la zona alta.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - SAGARRA 10-5

FUTSAL: Paquito Pares, Marc Caballeria (1), Cristian Sevilla, Josep requena (1), Carlos Villarin (2) cinc inicial; Sergio Murillo, Musta Ceesay (1), eric Ixquierdo (1), Miki rodríguez (2), Marcel Catà (1), Cristian Villarin (1).