El Futsal Aliança Mataró derrota la seva "bèstia negra"

Els mataronins van guanyar el derbi maresmenc davant l'Arenys de Munt 2-1

Futsal - RubíEl sènior del Futsal Aliança Mataró va guanyar el derbi maresmenc davant l’Arenys de Munt 2-1 trencant d’aquesta manera la ratxa negativa que portava l’equip. A més es va acabar amb la maledicció que es tenia amb l’Arenys de Munt que en els darrers anys s’havia convertit amb la bèstia negra dels mataronins.

Tot i el resultat final, el conjunt vermell va ser molt superior al seu rival, però la manca d’encert de cara a porteria va que s’hagués de patir fins al final per superar un equip que només va fer un xut entre els tres pals en tot el partit.

Carlos Villarin va fer el primer gol de l’Aliança en el minut 2’ de joc, però dos minuts més tard els visitants van empatar el matx gràcies a un gol en pròpia porta dels mataronins. A partir d’aquí el domini local va ser total, però com en les darreres jornades el Futsal Mataró va estar molt desencertat de cara a porteria i es va haver d’esperar fins al minut 36’ de joc perquè Miki Rodríguez fes el definitiu 2-1. En els darrers instants els visitants van sortir a jugar amb porter jugador, però el Futsal es va defensar molt bé i va sumar tres valuosos tres punts que el deixen en setena posició.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - ARENYS DE MUNT 2-1

FUTSAL: Sergio Murillo, Musta Ceesay, Cristian Villarin, Carlos Villarin (1), Cristian Sevilla cinc inicial; Miki Rodríguez, Josep Requena, Marc Caballeria, Eric Izquierdo, Marcel Catà.