Sito Rivera guardonat per la Federació Catalana de Futbol

El director tècnic del Futsal Mataró homenatjat per la seva trajectòria com a tècnic en la difusió del futbol català arreu del món.

Sito RiveraEl pròxim dia 5 de desembre la Federació Catalana de Futbol celebrarà la tercera edició del Dia de l'Entrenador un acte que té com a objectiu premiar els millors entrenadors catalans de la passada temporada. L'acte que organitza el Comitè Tècnic d'Entrenadors de la FCF, tindrà lloc a l'Hotel Hesperia Tower de l'Hospitalet de Llobregat, i homenatjarà els entrenadors amb els èxits esportius més destacats de la temporada 2013-2014.

Entre els guardonats d'aquesta tercera edició del Dia de l'Entrenador hi ha el mataroní Sito Rivera, director tècnic del Futsal Aliança Mataró i actual seleccionador de la selecció absoluta d'Hongria. En Sito rebrà aquest premi per la seva trajectòria com a tècnic en la difusió del futbol català arreu del món.

Per veure la importància d'aquests premis, només cal veure algun dels altres guardonats com són Jordi Vinyals, entrenador del juvenil A de futbol del FC Barcelona amb qui va guanyar la lliga i la Champions Juvenil o Xavier Llorens, tècnic del femení del FC Barcelona de futbol que va guanyar la lliga, la Copa de la Reina i la Copa Catalunya.