Primera victòria del Futsal Aliança Mataró

El conjunt mataroní va golejar el Racing Pineda 8-1

Futsal Mataro - Racing PInedaEl Futsal Aliança Mataró va sumar la primera victòria de la temporada després de guanyar a casa 8-1 el Racing Pineda. Els mataronins van ser molt superiors i no van trobar oposició d’un Pineda que a la mitja part ja perdia 5-0. Josep Requena i Marcel Catà tots dos amb tres gols, i Cristian Villarin i Miki Rodríguez amb un van ser els autors dels gols del conjunt mataroní.

Després de dues jornades de lliga el conjunt mataroní és tercer amb quatre punts, només per darrere de Cerdanyola i Barceloneta que han estat els dos únics equips capaços de guanyar els seus dos partits. Després d’aquesta segona jornada de lliga i dels resultats que s’han donat, podem avançar que enguany la categoria estarà més igualada que mai i que s’hauran de lluitar tots els partits per treure els tres punts.

Ara el conjunt mataroní, després d’aquesta victòria en el derbi maresmenc, tornarà a jugar a casa davant el Montsant. Els barcelonins tenen tres punts després de guanyar a la primera jornada a la pista del Sagarra (2-3) i perdre en el darrer partit a casa davant el Ràpid Santa Coloma (3-5). Per tant s’espera un matx complicat on s’haurà de veure la millor versió de l’equip si es vol sumar la segona victòria de la temporada.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - RACING PINEDA 8-1

FUTSAL: Paquito Pares, Cristian Sevilla, Abdyck Gómez, Josep Requena (3), Marc Ccaballeria, Miki Rodríguez, Eric Izquierdo, Carlos Villarin, Cristian Villarin (2), Marcel Catà (3).