El Futsal Aliança Mataró tanca la pretemporada golejant el Rubí

El conjunt mataroní es presenta davant els seus seguidors derrotant 8-3 el Rubí

Futsal - RubíEl Futsal Aliança va tancar la pretemporada golejant 8-3 el FS Rubí en el darrer amistós del conjunt vermell abans de l’inici de lliga, aquest dissabte dia 20 de setembre. Els mataronins es van imposar clarament davant un equip que milita a l’altre grup català de la Tercera Divisió Estatal.

Cristian Sevilla, de penal, va avançar ben aviat els mataronins que poc després es posarien 3 a 0 a dalt en el marcador, gràcies als dos gols de Carlos Villarin. Abans d’arribar al descans, Requena i Marcel van posar el 5 a 0 amb el que es va arribar al descans. A la represa, el conjunt mataroní va afluixar una mica i això ho va aprofitar el Rubí per entrar en el partit amb un gol. Però poc duraria l’alegria visitant, ja que primer Cristian i després Carlos Villarin posarien terra de per mig. Al final victòria 8 a 3 del Futsal Aliança Mataró que acaba amb bones sensacions aquesta curta, però intensa pretemporada.