El Futsal Aliança Mataró planta cara a tot un Segona B

El conjunt mataroní va perdre 5-3 davant l'Escola Pia Sabadell

mataró-pinedaEl Futsal Aliança Mataró va perdre el seu primer partit de pretemporada 5-3, però donant una molt bona imatge davant tot un Segona B com és l’Escola Pia Sabadell. Tot i viatjar amb només dos canvis, per les moltes lesions que pateix l’equip, el conjunt entrenat per Gerard Artigas va plantar cara davant un equip d’una categoria superior.

Els locals es van posar 2 a 0 a dalt en el marcador i tot feia preveure que seria un passeig dels escolapis, però l’Aliança va reaccionar i Cristian Villarin va retallar diferències. Abans del descans els mataronins van tenir diverses ocasions per empatar el partit, però no les van transformar, tot al contrari dels locals que van fer el 3 a 1 després de materialitzar un gol de penal força dubtós.

Només començar la segona part Eric Izquierdo va fer el 3 a 2 després de culminar una gran jugada col·lectiva de tot l’equip. Tot i això, a mesura que van anar passant els minuts, la manca d’efectius es va notar i els sabadellencs van anotar dos gols més davant un conjunt mataroní molt just de forces. Abans d’acabar el matx, José Requena va finalitzar en gol una jugada d’estratègia i va posar el 5 a 3 definitiu.

Un fitxatge i tres jugadors de la casa les 4 incorporacions

Esmentar que Jose Requena, jugador que ja havia militat al club anteriorment, ha estat l’únic fitxatge del Futsal Aliança Mataró. Les altres tres cares noves del primer equip del Futsal Mataró són de jugadors de la base, Musta Ceesay i Eric Izquierdo que l’any passat jugaven al juvenil A i Marcel Catà que jugava al sènior B.

Ara aquest dijous els mataronins jugaran un amistós davant el Racing Pineda, equip que també milita a la Tercera Divisió Estatal, mentre que divendres marxaran a Burriana (Castelló) per fer un “stage” de preparació de tres dies que acabarà amb un partit amistós davant l’equip local que juga al grup de Tercera Divisió de València.

ESCOLA PIA SABADELL - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 5-3

FUTSAL: Paquito, Carlos Villarin, MIki Rodríguez, Eric Izquierdo (1), Jose Requena (1), Cristian Villarin (1), Marc Caballeria i Sergio Murillo.