El Futsal Aliança Mataró ja prepara el complicat inici de lliga

El conjunt mataroní jugarà aquest cap de setmana el seu primer amistós davant tot un Segona B

Mataró-LloretAquesta setmana el sènior del Futsal Aliança Mataró ha començat els entrenaments per preparar la seva segona temporada consecutiva a la Tercera Divisió Estatal. Després de la magnífica campanya de la temporada passada, on l’equip va acabar tercer, el conjunt entrenat per Gerard Artigas vol consolidar-se a la categoria i optar a l’ascens a Segona B.

Els mataronins començaran la lliga el 20 de setembre a la pista del Ràpid de Santa Coloma, un dels equips forts d’enguany que la la temporada passada jugava a Segona B.
La resta de rivals del conjunt mataroní són: Sagarra (Santa Coloma), Montsant (Barcelona), Vilassar de Mar, Manlleu, Lloret, FS PIneda, Racing Pineda, Parets, Sant Joan de Vilassar, Arenys de Munt, Cerdanyola del Vallès, Ripollet B i Lliçà d’Amunt.

El primer partit de pretemporada del conjunt vermell serà aquest dissabte a la pista de l'Escola Pia Sabadell, equip que milita a Segona B.

Inici complicat del Juvenil A

Una setmana abans de l’inici de lliga del primer equip, el juvenil A del Futsal Mataró iniciarà el campionat de lliga de la renovada Divisió d’Honor Juvenil Estatal. Enguany en aquest grup hi havien de competir 14 equips catalans i 2 balears, però després de la renúncia del Manacor, finalment seran 15 catalans: Cet 10, La Unión Santa Coloma, FC Barcelona, Marfil Santa Coloma, Jesús Maria, Manresa, Martorell, Montcada, Bosco Rocafort, Les Corts, Alcoletge (Lleida), Salou, Natació Sabadell, Futsal Mataró i  1 un equip balear: AE Palma de Mallorca. Els mataronins comencen la lliga el 13 de setembre a la pista del Marfil.