Victòria important del Futsal Aliança Mataró a casa

El conjunt mataroní guanya 7-2 el Lliçà d'Amunt i es consolida en tercera posició

Futsal mataróEl Futsal Aliança Mataró va guanyar a casa un rival directe i es consolida en tercera posició. Ara els mataronins són tercers amb quatre punts d’avantatge sobre el quart classificat. Per dalt el Barceloneta no va fallar i el Futsal Mataró continua a cinc punts de la segona plaça. El conjunt mataroní va fer una gran primera part i va marxar al descans guanyant 2-0 gràcies als gols Carlos Villarin i Sergio Broto, una marcador que era curt per els mèrits que van fer un i altre equip.

Futsal mataró

A la represa els visitants van escurçar diferències, però aquest gol va despertar de nou el conjunt mataroní que va reaccionar fent tres gols en només cinc minuts. El Lliçà va fer el 5 a 2, però en el darrer minut Marc Caballeria primer i després Sergio Picado van fer el definitiu 7-2. Ara aquesta setmana el Futsal Mataró visita la pista del cuer de la categoria, el CN Caldes.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - LLIÇÀ D'AMUNT 7-2

Futsal: Paquito Pares, Cristian Sevilla, Miki Rodríguez (2), Sergio Picado (1), Aniol Saiz, Sergi Broto (1), Carlos Villarin (2), Marc Caballeria (1), Sergio Murillo.

CLASSIFICACIÓ: Ripollet 60; Barceloneta 50; FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 45; Parets 41; Pineda i Lloret 40; Arenys de Munt i Lliçà d’Amunt 39; Sagarra 36; Montsant 33; Vilassar de Mar i Manlleu 32; Bosco Rocafort 29; Arenys de Mar 28; Bonaire 17; CN Caldes 4.