El Campus del Futsal Mataró rep la visita de jugadors del Barça

Fins a 55 nens i nenes d’entre 4 i 15 anys van participar del 14 al 17 d’abril en el Campus de Setmana Santa del Futsal Aliança Mataró

Visita Lin Campus FutsalFins a 55 nens i nenes d’entre 4 i 15 anys van participar del 14 al 17 d’abril en el Campus de Setmana Santa del Futsal Aliança Mataró. A banda de formar-se com a jugadors i jugadores de futbol sala amb tècnics i monitors titulats, els nens van poder gaudir de la visita del jugadors i tècnics professionals del nostre esport.

El primer dia del Campus van rebre la visita del jugador del FC Barcelona Alusport Angel Velasco “Lin”, d’Ismael Camenforte, preparador físic del FC Barcelona Alusport i de Marc Fernàndez, jugador que milita actualment al Premià de Segona B i que anteriorment havia jugat a Manresa, Salou, Andorra i amb la selecció sub-21 estatal on va coincidir amb el jugador del Barça Sergio Lozano.

Els nens participants al Campus de Setmana Santa van poder xerrar amb els convidats i jugar una bona estona amb ells, el més aclamat va ser l’internacional i campió de tot amb el Barça Angel Velasco “Lin” que va mostrar la seva vessant més humana i propera amb els més petits. Un cop acabada la sessió tècnica, Lin i la resta de visitants van firmar autògrafs a tots els nens i nenes.

Visita Lin Campus Futsal

El segon dia de Campus els nens i nenes van rebre la visita de Fran Burgueño, ex porter professional i actual entrenador de porters de la Federació Catalana de Futbol Sala. En Fran, a banda de firmar autògrafs i conversar força estona amb els més petits, va fer un entrenament específic de porters per a tots aquells porters i porteres que van assistir al Campus.

Visita de Cristian Domínguez

El tercer dia del Campus de Setmana Santa va visitar Mataró el porter del Barça Alusport Cristian Domínguez que va explicar als nens i nenes del campus les seves experiències a la porteria de l’actual campió de lliga. El jugador blaugrana va contestar a la infinitat de preguntes que se li van fer i en tot moment va estar molt afable amb tots els participants.

Visita Cristian Campus Futsal

Col·laboració amb Proneo Sports

La visita dels jugadors del Barça ha estat gràcies a la col·laboració amb l'empresa de serveis esportius Proneo Sports. També han participat en aquesta edició del Campus Aliança Mataró, Inlingua, Tàctic i l’Ajuntament de Mataró. Gràcies a tots ells cada temporada nens i nenes de totes les edats de Mataró, Maresme i rodalies poden gaudir d’uns dels millors campus de tecnificació de tot el territori català. El Campus va acabar dijous al migdia amb el sorteig de material esportiu entre tots els participants.