El Futsal Aliança Mataró perd a Manlleu

El conjunt mataroní cau derrotat 9-4 i s'allunya de la segona plaça

Mataró-LloretTercera derrota consecutiva del Futsal Aliança Mataró que dissabte passat va perdre estrepitosament 9-4 a la pista del Manlleu, un equip que amb aquesta victòria abandona els llocs de descens. Després del 10-0 de la primera volta, els locals necessitats de punts esperaven el matx amb moltes ganes i van superar clarament un Futsal Mataró que va estar molt desencertat de cara a porteria i molt tou en defensa.

El partit no podia començar pitjor quan en el minut 4’ de joc Cristian Villarin en pròpia porta feia el primer gol dels locals. A partir d’aquí tot va anar a pitjor i mentre que els locals cada cop que arribaven a porta marcaven, els mataronins erraven una ocasió rere altra. Al final de la primera part el 5-1 del marcador ho deia tot.

A la segona part l’equip va reaccionar i amb dos gols de Marc Caballeria i un altre de Carlos Villarin es va arribar a posar a només dos gols (6-4) quan encara restaven set minuts pel final. Però va ser un miratge, l’equip va tornar a flaquejar i els locals ho van aprofitar per fer tres gols més en els darrers minuts i fer el definitiu 9-4.

El altres dos rivals del conjunt mataroní, el Barceloneta i el Parets van empatar entre ells i això fa que el Futsal Mataró estigui ara a tres punts del tercer que és el Parets i a sis punts del segon que és el Barceloneta.

Diumenge partit clau

Aquest diumenge a les 12:45 hores els mataronins rebran el Parets amb l’objectiu de trencar la dinàmica negativa i fer-se amb la tercera plaça. A la primera volta els vermells van guanyar allà 3-6.

MANLLEU - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 9-4

FUTSAL. Sergio Murillo, Sergio PIcado, Cristian Villarin, Sergi Broto, Cristian Sevilla, Jordi Matallana, Carlos Villarin (1), MIki Rodríguez (1), Marc Caballeria (2), Aniol Saiz, Paquito Pares.

CLASSIFICACIÓ: Ripollet 53; Barceloneta 44; Parets 41; Futsal Mataró 38; Lliçà d’Amunt 36; Pineda i Lloret 34; Montsant 33; Arenys de Munt 30; Sagarra 29; Vilassar de Mar 28; Bosco Rocafort i Manlleu 26; Arenys de Mar 25; Bonaire 14; CN Caldes 4.