El Futsal Aliança Mataró acaba l'any amb una victòria

Els mataronins van guanyar 2 a 7 a la pista del Bonaire de Terrassa

Mataro-CaldesEl Futsal Aliança Mataró va guanyar 2 a 7 el Bonaire de Terrassa i suma la seva tercera victòria consecutiva i quarta en els darrers cinc partits. Després d’un inici de lliga força irregular, el conjunt mataroní ha anat de menys a més i ha acabat l’any en un magnífic estat de forma.

Aquesta setmana els mataronins visitaven la pista del Bonaire de Terrassa, un dels equips que lluita per abandonar els llocs de descens i que sempre es fa fort a casa. Però l’Aliança va sortir endollat des  d’un bon començament i al minut 2’ Micki Rodríguez feia el 0 a 1. Un minut més tard els egarencs van empatar el matx, però ràpidament el Futsal Mataró va posar la directe i amb tres gols més de Micki Rodríguez es posava 1 a 4 a dalat en el marcador, resultat amb el que s’arribaria al descans.

A la represa Micki Rodríguez va fer el seu cinquè gol i encarrilava la victòria davant un Bonaire que es veia desbordat per l’allau de joc dels conjunt vermell. Els locals va retallar diferències, però en els darrers minuts amb els de casa jugant de cinc, Carlos Villarin primer i Carlos Cascales després van fer el 2 a 7 final. Després d’aquesta victòria el Futsal Aliança Mataró marxa de vacances de Nadalen  cinquena posició amb 21 punts.

CLASSIFICACIÓ. Ripollet 29; Parets 27; Lliçà d’Amunt 25; Barceloneta 24; FUTSAL MATARÓ i Montsant 21; Lloret 19; PIneda 17; Bosco Rocafort 16; Arenys de Munt i Vilassar de Mar 15; Arenys de Mar 14; Manlleu 13; Sagarra 10; Bonaire 7; CN Caldes 0.

El Juvenil Nacional quart

El juvenil nacional del Futsal Mataró va guanyar a casa 5 a 3 el Jesus Maria de Barcelona i es col·loca en quarta posició de la màxima categoria juvenil per darrere de Barça, Marfil i Manresa. Tot un èxit per un equip que acaba de pujar a la categoria.

CLASSIFICACIÓ. FC Barcelona 32; Marfil 29; Manresa 22; FUTSAL MATARÓ, Les Corts, La Unión i Jesus Maria 21; Cet 10 BCN 20; Montcada 15; Lleida 13; Salou 12; Martorell 7; Manent 6; Estell Vallseca 0.