El Futsal Aliança Mataró supera el cuer sense problemes

Els mataronins guanyen 7 a 2 un CN Caldes que encara no ha puntuat

Mataro-CaldesNova victòria del sènior del Futsal Aliança Mataró que va guanyar 7 a 2 el Centre Natació Caldes, cuer de la categoria que a dia d’avui encara no ha puntuat. Després d’aquesta victòria els mataronins s’acosten a la zona alta de la classificació i el més important, que s’allunyen una mica més dels llocs de descens.

El partit va començar molt bé pel conjunt mataroní que al minut 1’ de joc ja guanyava gràcies a un gol de bella factura de Marc Caballeria. Però l’alegria va durar poc, ja que tres minuts després els visitants van empatar el matx. Carlos Cascales faria el 2 a 1, però un cop més el Caldes va contestar ràpid i dos minuts més tard va tornar a posar la igualada. Abans dels descans Cristian Villarin va fer el 3 a 2 amb el que s’arribaria al descans.

Mataro-Caldes

A la represa els mataronins van empènyer de valent i ja no donarien opcions al seu rival. Els mataronins van aconseguir quatre gols en deu minuts i van sentenciar el partit. Els autors dels gols van ser Sergi Broto, Micki Rodriguez, Carlos Villarin i Aniol Saiz. Aquesta setmana els mataronins jugaran contra un altre dels equips de la part baixa de la classificació, el Bonaire de Terrassa, a priori els vermells són favorits, però hauran de vigilar, ja que els egarencs sempre es fan forts a casa seva.

Homenatge Abdyck

Abans de l’inici del partit la plantilla del Futsal Mataró va fer un petit homenatge a Abdyck Gómez, un dels seus capitans que fa unes setmanes es va lesionar greument.

FUTSAL MATARÓ - CN CALDES 7-2

Futsal: Paquito Pares, Cristian Sevilla, Cristina Villarin (1), Carlos Villarin (1), Marc Caballeria (1) cinc inicial; Sergi Broto (1), Micki Rodríguez (1), Aniol Saiz (1), Carlos Cascales (1), Sergio Murillo.