El Futsal Aliança Mataró tomba el líder

Els mataronins guanyen 3 a 6 a la pista del Parets

Mataró ManlleuGran victòria del Futsal Aliança Mataró que va aconseguir guanyar 3 a 6 a la pista del líder, el Parets del Vallès, un equip que fins ara ho havia guanyat tot. Els mataronins van fer un partit molt seriós a la primera part i van marxar al descans guanyant 0 a 2. Carlos Villarin, el màxim golejador de l’equip va obrir la llauna i Sergi Broto va fer el segon gol de penal.

A la represa, només començar, Carlos Villarin va fer el 0 a 3 que encarrilava la victòria, però poc després els locals van retallar diferències. Després d’aquest gol el partit va embogir i en dos minuts hi van haver tres gols. Cristian Villarin feia el quart gol vermell, el Parets retallava diferències i Carlos Villarin feia el seu tercer gol i posava el 2 a 5 en el marcador.

Ja en el darrer minut de joc Albert Tenas va fer el 3 a 5, però tot seguit Toti Matallana, de doble penal, va fer el 3 a 6 definitiu. Destacar que en aquesta segona part el porter mataroní Paquito Parés va aturar un penal. Ara, aquesta setmana, el conjunt mataroní rebrà la visita del Ripollet, segon classificat.