Golejada d’escàndol del Futsal Aliança Mataró

El conjunt mataroní es retroba amb la victòria guanyant a casa el Manlleu 10 a 0

Mataró ManlleuEl Futsal Aliança Mataró es va retrobar amb la victòria, el bon joc i el gol diumenge passat guanyant a casa 10 a 0 al Manlleu. Els mataronins van fer un dels millors partits del que portem de temporada i van passar per sobre d'un rival que es va mostrar molt inferior. Després d’aquesta victòria el conjunt mataroní s’allunya dels darrers llocs de la classificació i amb 9 punts ocupa el vuitè lloc.

El matx ben aviat es va posar de cara quan Carlos Villarin va fer el primer gol en el minut 4’ de joc. Abans del descans els mataronins amb dos gols de Marc Caballeria i un altre de Cristian Villarin ja havien encarrilat la victòria.

Mataró Manlleu

A la segona part l’equip vermell no es relaxar i va continuar posant setge a la porteria d’un Manlleu que en cap moment va mostrar la sensació de poder capgirar la situació. Sergi Broto va fer el 5 a 0 i a partir d’aquí els gols van anar arribant fins a la desena (Toti Matallana (2), Carlos Villarin (2) i Aniol Saiz (1).

Aquesta setmana el conjunt mataroní visitarà la pista del Parets, líder de la categoria que ha guanyat tots els partits que ha disputat fins ara.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - MANLLEU 10-0

FUTSAL: Paquito Pares, Cristian Villarin (1), Sergi Broto (1), Toti Matallana (2), Carlos Villarin (3) cinc inicial; Aniol Saiz (1), Cristian Sevilla, Carlos Cascales, Miki Rodríguez, Marc Caballeria (2), Sergio Murillo.