Victòria important del Futsal Aliança Mataró

El conjunt mataroní guanya 3 a 2 el derbi maresmenc davant l’Arenys de Mar

Mataro-Arenys de MarVictòria de vital importància la que va aconseguir aquest diumenge el Futsal Aliança Mataró, 3 a 2 davant l’Arenys de Mar, que trenca la mala ratxa de resultats dels mataronins. El conjunt vermell es va imposar davant un rival directe per a la permanència i s’allunya de la zona baixa de la classificació.

El partit va començar força mogut, ja que al minut 7’ de joc l’Arenys de Mar s’avançava en el marcador. Però només quatre minuts més tard Cristian Villarin feia l’empat per l’Aliança. Amb aquest marcador es va arribar al descans.

Mataro-Arenys de Mar

A la represa, el conjunt mataroní va portar la iniciativa en el joc, tot i això el gol no arribava i els nervis per encarrilar el partit van fer que els visitants tinguessin alguna ocasió al contraatac. Al final, la insistència dels locals va obtenir premi i Carlos Cascales va fer el 2 a 1. A falta de tres minuts pel final Miki Rodríguez va fer el 3 a 1, però tort i això es va haver de patir fins al final, ja que en el darrer minut els visitants, jugant de cinc, van fer el 3 a 2. Al final victòria treballada del conjunt mataroní que amb aquest triomf es col·loca en vuitena posició amb 6 punts.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - ARENYS DE MAR 3-2

FUTSAL: Paquito Pares, Carlos Villarin, Carlos Cascales (1), Sergi Broto, Cristian Villarin (1), Abdyck Gómez, Miki Rodríguez (1), Cristian Sevilla, Aniol Saiz, Marc Caballeria, Sergio Murillo.