Sortida perillosa del Futsal Aliança Mataró a Barcelona

El conjunt mataroní juga dissabte a la pista del Prosperitat, un equip que necessita la victòria per no baixar matemàticament

130427 Futsal-blanes2Aquest dissabte a les 19 hores el sènior masculí del Futsal Aliança Mataró visita la pista del Prosperitat de Barcelona, un equip que té 25 punts i que ocupa llocs de descens. Tot i això serà un partit molt complicat, primer de tot perquè la pista de la Prosperitat sempre és complicada, segon perquè els barcelonins s’han reforçat amb jugadors de categories superiors per salvar la categoria i tercer perquè els de casa si no guanyen ja hauran baixat matemàticament.

El Futsal Mataró tampoc pot fallar, i és que els mataronins són tercers a només un punt de la segona plaça que dóna l’ascens a Tercera Divisió. Si el conjunt vermell vol arribar a la darrera jornada de lliga amb opcions de pujar han de sumar si o si els tres punts a Barcelona. El segon classificat, l’Arenys de Munt juga a casa davant el Palafrugell, un equip que necessita puntuar per assegurar la permanència i no patir en les dues darreres jornades del campionat.

Jornada 28

Balsareny - Parets
Prosperitat - FUTSAL MATARÓ
Iris Sol - Blanes
Arenys de Mar - Unión B
Can Calet - Arrels
Ciutat Mataró - Sant Joan Vilassar
Arenys Munt - Palafrugell
Riudellots - Sant Julià 5-4

El Ciutat de Mataró també se la juga

L'altre equip mataroní de la categoria, el Ciutat de Mataró juga diumenge a casa davant el Sant Joan de Vilassar de Mar. El conjunt mataroní necessita els tres punts per allunyar-se dels llocs de descens. Ara mateix els groc i negres marquen la permanència amb només un punt d'avantatge sobbre els llocs de descens.