El Futsal Aliança Mataró es retroba amb la victòria

El conjunt mataroní va guanyar 4 a 7 a Riudellots de la Selva

El Futsal Aliança Mataró es desplaçava a la pista del Riudellots, equip que lluita per mantenir la categoria i que portava dues victòries consecutives i uns molt bons resultats en partits anteriors, tot el contrari que l’equip mataroní que havia sumat 1 dels últims 9 punts disputats i que l’havien allunyat fins la 5ª posició a 8 punts de les places d’ascens a Tercera Nacional. El Futsal va plantejar el partit defensant a mitja pista i tenint molta possessió de pilota, aquest control va provocar uns primers 15 minuts molt avorrits, on pràcticament no van haver-hi ocasions de gol, però tot va canviar en els últims 2 minuts, quan en un contraatac l’equip gironí obria el marcador. Tot seguit arribava el 2-0 pels locals. El Futsal Aliança Mataró havia tirat per terra tot el treball fet en tota la primera part en els dos darrers minuts. Heider autor de quatre golsA la represa el conjunt mataroní va necessitar només de 3 minuts per remuntar el partit amb tres gols del pivot Heider, i amb una intensitat de tot l’equip que feia partits que no es veia. A partir d’aquí els mataronins van seguir asfixiant al Riudellots, recuperant moltes pilotes i disposant de moltes ocasions de gol, però el partit no s’acabava de trencar i així va ser, quan a falta de 4 minuts els locals anotaven el 3-3. Però 1 minut més tard, el juvenil Oriol López anotava el 3-4 després d’una paret amb Heider.Els últims 3 minuts de partit l’equip local va apostar per sortir a jugar amb porter jugador, i li va costar car, doncs els mataronins van anotar el 3-5 (Heider), el 3-6 (Carlos Cascales) i el 3-7 (Toti). Al final un gol de bella factura local va fer pujar al marcador el 4 a 7 final.  Destacar la nova aportació dels juvenils Oriol López i Santiago Scafidi, els dos amb només 16 anys estant tenint protagonisme en el primer equip, una excel·lent notícia i confirmació de l’aposta per la base del club mataroní.Aquesta setmana es juga a casa dissabte a la tardaAmb aquesta victòria i la derrota de l’Arenys de Munt, els Futsal Aliança Mataró es queda de nou a 5 punts de l’ascens. El proper partit serà dissabte a les 16 hores quan el conjunt mataroní rebrà la visita del Palafrugell.