Derrota inesperada del Futsal Aliança Mataró

El conjunt mataroní perd 7 a 2 a la pista del Balsareny

Mal inici d’any del Futsal Aliança Mataró que va perdre contra tot pronòstic 2-7 a la pista del Balsareny, equip de la part baixa de la classificació. Després d’aquesta derrota el conjunt mataroní perd la segona posició i ara és tercer a cinc punts del líder, el Parets i a dos del segon classificat que és l’Arenys de Munt.

El Futsal va iniciar el partit amb molt de domini de pilota i durant els primers 3 minuts de joc va disposar de diverses ocasions de gol per obrir el marcador. Però al minut 4’ un xut exterior era desviat per un jugador mataroní i es colava a la xarxa de la porteria defensada per Ricard Giralt. El Futsal no es trobava còmode a la pista i, tot i la roda de canvis oportuns, el partit no canviava. No va ser fins l’entrada del juvenil Oriol López que el Futsal va entrar de nou en el partit, i una recuperació d’aquest jugador va forçar l’expulsió d’un jugador local després de fer una forta entrada sobre el jugador mataroní quan aquest es plantava sol davant el porter. Amb un home més l’Aliança va trobar més espais i Carlos Villarin va fer el gol de l’empat abans d’arribar al descans.

Mal inici de segona part

A la segona part semblava que el conjunt mataroní acabaria imposant la seva major qualitat tècnica per acabar guanyant el partit, però no va ser així, i els mataronins un cop rere altre s’estavellaven davant la defensa local. En canvi els locals cada cop es trobaven més còmodes en defensa i aprofitaven les pèrdues de pilota per sortir al contraatac, d’aquesta manera van arribar el segon i tercer gol dels locals que al minut 3’ de joc ja guanyaven 3-1. A més el 2 a 1 va arribar després d’un penal de Carlos Villarin que va provocar l’expulsió del jugador mataroní que va rebre la seva segona targeta groga.

Segon penal en contra

En ple desconcert mataroní va arribar el 4 a 1 dels locals que encara complicava més el partit i poc després el 5-1 després d’un penal força rigorós. Restant 10 minuts pel xiulet final el Futsal Mataró va sortir a jugar amb porter jugador i Picado va escurçar diferències (5-2). Els mataronins van disposar d'ocasions per apropar-se en el marcador, però no les van aprofitar i ja en els tres darrers minuts els locals van sentenciar el partit amb dos gols més posant el 7 a 2 definitiu.

Aquesta setmana el conjunt mataroní té una bona oportunitat per refer-se d’aquesta derrota a casa davant el Prosperitat, tercer per la cua que fins ara només ha estat capaç de sumar 7 punts.

BALSARENY - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 7-2

FUTSAL MATARÓ: Ricard Giralt, Carlos Villarin (1), Joan Jové, Carlos Cascales, Victor Bravo, Jordi Matallana, Sergio Picado (1), Heider, Oriol López, Txiki i Adrià Tomas.