La plantilla de Marfil visita el campus del Futsal Aliança Mataró

Demà dimarts es disputarà un triangular entre Futsal Aliança Mataró, Marfil Santa Coloma i Ràpid de Santa Coloma al pavelló Teresa Maria Roca

Aquest dilluns dia 3 de setembre diversos jugadors i tècnics de la primera plantilla del Marfil de Santa Coloma de Divisió d’Honor, i que aquest passat cap de setmana s’ha proclamat campions de la Copa Catalunya després de derrotar el totpoderós Barça, han visitat el V Campus de Tecnificació de futbol sala  del Futsal Aliança Mataró.

 

Concretament els components del Marfil que ha visitat els nens i nenes del Campus del Futsal Mataró han estat el tècnic Xavi Passarius, el preparador físic Ferran Corbella, i els jugadors del primer equip Lluc Parera, David Busquets i el brasiler Jhow.

 

Dimarts també visitarà el Campus el tècnic brasiler Victor Acosta que la temporada passada estava entrenant el Trimar Navarra de Divisió d’Honor.

 

Triangular de primer nivellDemà dimarts a les 19 hores el Pavelló Teresa Maria Roca acollirà un triangular de primer nivell que enfrontaran el Futsal Aliança Mataró amb el Ràpid de Santa Coloma de Segona B i el Marfil de Santa Coloma de Divisió d’Honor. Aquest triangular amb el primer equip del Marfil se celebra gràcies al conveni de col·laboració que hi ha entre l’entitat mataronina i el Marfil de Santa Coloma. Hem de recordar que ara mateix hi ha tres jugadors formats al planter del Futsal que formen part del Marfil, concretament són Lluc Parera que juga al primer equip, i Cristian Villarin i Javi Rangel que juguen en el juvenil de l’equip marfilenc.

Els horaris del partits són aquests: 19 hores Futsal Aliança Mataró – Ràpid Santa Coloma19:45 hores Marfil Santa Coloma – Perdedor primer partit20:40 Marfil Santa Coloma – Guanyador primer partit