L'infantil femení del Futsal Mataró subcampió d'Espanya

Amb quest segon lloc estatal les mataronines tanquen una temporada històrica on han guanyat la lliga i han quedat subcampiones de Copa Catalunya

L’infantil femení del Futsal Aliança Mataró ha tancat una temporada històrica pel club aconseguint el subcampionat d’Espanya a la localitat santanderina de Guarnizo. Les mataronines han arribat a la primera final estatal de la història del club després de desfer-se a l’eliminatòria de semifinals a doble partit del gran favorit per emportar-se el títol estatal, l’Hispania de Múrcia per 4 a 0 després d’haver empatat el primer matx davant les murcianes 8 a 8.

A la gran final les vermelles ho han donat tot, però no han pogut superar l’InterSala Promises de Saragossa que ha acabat emportant-se la final 4 a 1. Tot i el resultat final, el matx ha estat molt igualat en tot moment i no ha estat fins als darrers minuts de partit que l’equip aragonès ha aconseguit doblegar la resistència del Futsal Mataró. Hem de dir que moltes de les jugadores mataronines han arribat molt tocades a la final i que el fet de jugar dos partits en dos dies davant l’equip de Múrcia que era el gran favorit no ha ajudat gens a que l’equip arribés fresc a la final.

 

Dir que les jugadores de l'infantil femení a part de les medalles i la copa pertinent pel segon lloc estatal s'han emportat unes entrades per anar a Port Aventura gentilesa dels patrocinadors del club Aliança Mataró i Inlingua.

Fita històricaAquest és el segon cop a la història del club que un equip arriba a la fase final d’un campionat d’Espanya, l’altre cop també va ser l’infantil femení de fa tres temporada qui va aconseguir una gran quarta posició final en el primer campionat estatal de la curta història del Futsal Mataró. Aquest que era el segon campionat estatal pel Futsal en quatre anys, s’ha saldat amb un històric subcampionat d’Espanya que tanca una temporada històrica de l’infantil femení del club que aquesta temporada s’ha proclamat campió de lliga, subcampió de Copa Catalunya i d’Espanya i Finalista de la Nit de l’Esport.

Plantilla: Cristina Vázquez, Mònica Fors, Marta Collado, Clàudia Martínez, Ona Manrique, Meritxell Ribas, Maria Rius, Glòria Salido, Regina Pujol, David Rivera (entrenador) i les auxiliars Marta Cuquet, Mar Montserrat i Lydia Gaspar.