El Futsal Aliança Mataró perd a la pista del líder

El conjunt mataroní perd 5 a 1 davant un Montcada que encara no coneix la derrota

Dissabte passat el Futsal Aliança Mataró visitava l’inexpugnable pista del líder de la categoria, el Montcada, un equip que no ha perdut cap partit a la lliga, que fins ara només ha cedit dos empats i que ja fa setmanes que s’ha assegurat el títol de lliga i l’ascens a Segona Divisió B. El Futsal pel contrari, segons els resultats que es donessin, podria ser equip de Territorial si perdia.

La cosa no pintava gens bé pel maresmencs que viatjaven a Montcada amb 5 baixes. Tot i això els jugadors de l’Aliança van començar el matx molt endollats fent una defensa a 1/3 de camp i sortint molt ràpid al contraatac, en els primers tres minuts de partit els futsaleros van disposar de fins a 3 ocasions molt clares de gol, que un cop el porter o un altre la mala punteria, es van desaprofitar. Al minut deu arribava l'1-0, després d’un fort xut exterior que rebutjava el porter mataroní amb la mala fortuna de deixar la pilota als peus d’un atacant que a porta buida feia l'1 a 0. El Futsal no es va rendir i va seguir amb el mateix guió fins al final de la primera part que va acabar amb aquest mateix resultat.

A la represa els locals van ser superiors

A la segona part, l’enorme desgast físic dels mataronins va passar factura, i en el minut tres els locals van fer el 2 a 0. El Futsal va tenir poc la possessió de la pilota, ja que la forta pressió de l’equip local provocava contínues pèrdues de pilota. Tot i així el conjunt mataroní va tenir quatre ocasions molt clares de gol per escurçar diferències, fins i tot un dos contra un amb el porter, que el capità Sergio Picado va enviar la pilota al pal. El Montcada no perdonava i acte seguit sentenciava el partit fent pujar el 3-0  en el marcador després d’una errada defensiva mataronina. Dos minuts més tard Joan Jové feia el 3-1 amb el Futsal Aliança jugant ja amb porter jugador.

Els últims cinc minuts van ser un monòleg, joc de 5-0 del Futsal i defensa del Montcada. Els futsaleros van crear algunes clares ocasions que no va transformar, fins que a falta de 3 minuts Jordi Martí, de jugada individual, feia un gran gol fent pujar el 4-1 en el marcador. En el darrer minut de partit, els locals, davant un Aliança fos físicament, van fer el 5 a 1 definitiu.

El Futsal Aliança Mataró encara no és equip de TerritorialTot i la derrota del conjunt mataroní a la pista del Montcada, les derrotes dels rivals directes fan que el Futsal encara no hagi perdut la categoria matemàticament i que encara tingui una petita opció de salvar-se.

Aquest dijous dia 24 de Maig el Futsal Aliança Mataró viatja a Riudellots per jugar un partit ajornat, una derrota o empat del mataronins certificaria el seu descens. Una victòria l’aproparia a 5 punts de la salvació restant 6 per jugar. Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans.MONTCADA – FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 5-1FUTSAL: Francesc Parés, Victor Bravo, Joan Jové (1), Jordi Matallana, Sergio Picado cinc inicial; Sergi Broto, Carlos Villarin, José Manuel Garcia, Manel López, Adrià Tomàs.