L'infantil femení del Futsal Mataró campió de lliga

El conjunt mataroní és el primer de tot Catalunya en proclamar-se campió de lliga de futbol sala

Fa dues setmanes l’infantil femení del Futsal Aliança Mataró es va proclamar campió de lliga de Divisió d’Honor després de guanyar 4 a 6 a la pista del CN Caldes. Les mataronines, que han guanyat el títol tres jornades abans d’acabar la lliga, repeteixen el títol assolit al 2009, després que les dues últimes temporades haguessin assolit el subcampionat.

Tot i que amb un empat ja en tenien prou per ser campiones, el Futsal va anar a per la victòria i al descans ja guanyava 2-5. A la represa les locals van retallar distàncies però Meritxell Ribas feia el 3 a 6 que donava certa tranquil·litat. A manca de vuit minuts el 4 a 6 va pujar al marcador i fins al final va tocar jugar amb el temps i el resultat i patir una mica. Les autores dels gols van ser Meritxell Ribas amb 3 dianes, Maria Rius amb 2 i Marta Collado amb 1.

El conjunt entrenat per David Rivera, que celebra el títol de lliga quan encara resten tres jornades per acabar el campionat, compta per victòries tots els partits disputats, en total 16 amb unes xifres impressionants, 152 gols a favor i 26 en contra. Ara en els dos partits de lliga que els queden davant el Penya Esplugues i l’Arenys de Munt les mataronines intentaran sumar dues victòries i acabar el campionat amb un ple de victòries. A més l’equip està classificat per a les semifinals de Copa on s’enfrontaran al Caldes, l’altra semifinal la disputaran Castelldefels i Esplugues, segones i terceres de lliga.

L’equip està format per: Cristina Vázquez, Mònica Fors, Marta Collado, Clàudia Martínez, Ona Manrique, Meritxell Ribas, Maria Rius, Glòria Salido, Regina Pujol, David Rivera (entrenador) i les auxiliars Marta Cuquet, Mar Montserrat i Lydia Gaspar.