Un empat que serveix de molt poc

El Futsal empata a casa i continua a la cua de la classificació

El Futsal Mataró i el Natació Sabadell van oferir un bon partit de futbol sala amb alternances en el marcador, amb deu gols i un final emocionant. El partit va començar amb un Natació Sabadell amb molta intensitat que va aconseguir superar la defensa mataronina al minut quatre i fer el 0 a 1. Un minut després el sabadellencs van tornar a batre Marc Solé i es posaven 0 a 2 a dalt.

El conjunt mataroní va canviar el seu dibuix defensiu i va sortir a pressionar a dalt aconseguint canviar la dinàmica del partit amb recuperacions ràpides i aconseguint més possessions de pilota. D’aquesta manera Josep Macarro va fer el 2 a 1 amb un fort xut creuat. Tot i això abans del descans el Sabadell es va trobar amb un penal que no va desaprofitar, amb un 1 a 3 en contra es posaven les coses molt difícils a l’equip dirigit per David Rivera, però abans del descans Vidiella feia el 2 a 3 amb el que es va arribar al descans.

El Futsal va perdonar massa amb el 4 a 3

A la represa el Futsal Mataró va sortir molt fort i als dos minuts Ague Rejano aconseguia l’empat a tres. Poc després el conjunt mataroní sortia ràpid al contraatac i Josep Requena avançava per primer cop els seus amb un bon xut de puntera. Amb el 3 a 4 a favor el Futsal Mataró va disposar de moltes ocasions de gol encarrilar la victòria, però va perdonar, i ja se sap que qui perdona ho acaba pagant molt car. I així va passar, quan restaven cinc minuts per acabar el Sabadell que no havia inquietat la porteria mataronina a la segona part, amb dos llançaments de doble penal va capgirar el marcador.

A partir d’aquí el partit es va convertir amb un atac i gol del Futsal davant un Sabadell que es defensava amb ungles i dents que a punt va estar d’emportar-se la victòria. Ja que el gol de l’empat del Futsal, obra de Josep Macarro de falta directa va arribar quan només restaven 3 segons per la botzina final.

D’aquesta manera Futsal Mataró aconsegueix així el seu tercer empat en els darrers quatre partit. Aquesta setmana l’equip mataroní es desplaça fins a Sant Vicenç dels Horts on juga habitualment el Bar Mi Casa, equip que ocupa la tercera posició i que compta a la seva plantilla amb l’ex jugador brasiler de Divisió d’Honor Valtinho. FUTSAL MATARÓ – NATACIÓ SABADELL 5-5FUTSAL: Marc Solé, Josep Requena (1), Óscar Vidiella (1), Josep Macarro (2), Ague Rejano (1) cinc inicial; Sergio Picado, Jesús Vázquez, Sergi Broto, Marlon Velasco, Xavi Lindes, Jordi Matallana i Guille Luid. MARCADOR: 0-1, 0-2, 1-2, 1-3, 2-3 descans;  3-3, 4-3, 4-4, 4-5, 5-5.