El Futsal suma un punt a la difícil pista del Ripollet

El Futsal Mataró trenca una ratxa de quatre derrotes consecutives amb un empat en una de les pistes més complicades de la categoria

El partit va començar de manera immillorable pels interessos mataronins i Josep Macarro anotava el 0-1 en un ràpid contraatac. Poc després unes mans dintre de l’àrea local eren sancionades amb un penal que Raúl Diaz s’encarregava de transformar i fer el 0 a 2. Els locals es van mostrar molt agressius en defensa, prova d’això són les cinc faltes comeses durant els primers deu minuts de partit.

A l’equador d’aquest primer període Josep Macarro aconseguia el 0-3 rematant una passada al segon pal de Óscar Vidiella. En el tram final de la primera part els locals van guanyar espai, i es van trobar més còmodes amb un Futsal que ja havia fet 5 faltes i van retallar distàncies amb dos gols abans del descans.

A la represa el Ripollet encara es va emprar amb més duresa i van anar parant el ritme de partit amb contínues protestes. El partit estava on li interessava a l’equip local, calent a la pista i amb una grada que omplia de gom a gom el poliesportiu Joan Creus i que pressionava i de quina manera, als àrbitres i als jugadors visitants. I amb tant d’enrenou els àrbitres es van menjar una més que possible falta dels locals que va acabar amb el gol de l’empat dels de casa.

A manca de sis minuts pel final, un jugador local va ser expulsat per agressió i el Futsal Mataró ho va aprofitar per tornar-se a posar al davant en el marcador gràcies a un gol de  Josep Requena. Amb el resultat favorable els visitants es van defensar com van poder, però el Ripollet va sortir amb porter-jugador i va fer l’empat a quatre definitiu quan el matx ja agonitzava.

RIPOLLET – FUTSAL MATARÓ 4-4 FUTSAL: Guille Luid, Ague Rejano, Josep Requena (1), Josep Macarro (2), Óscar Vidiella cinc inicial; Sergio Picado, Jesús Vázquez, Sergi Broto, Marlon Velasco, Xavi Lindes, Raúl Diaz (1)  i Marc Solé.