El Martorell confirma la crisi del Futsal Mataró

El FS Martorell va aixafar la festa del Futsal Mataró que celebrava la presentació dels catorze equips de l’entitat davant el seu públic

Els mataronins van tenir un bon inici de partit creant diverses ocasions de gol, però unes vegades per manca d’encert i d’altres per la bona actuació del porter visitant no es van traduir en gol. Els visitants defensaven a mitja pista, i al minut vuit en la segona ocasió que s’apropaven a la porteria mataronina, una pilota recuperada a la frontal acabava al fons de la xarxa de la porteria defensada per Marc Solé.

A partir d’aquest instant els visitants van endarrerir encara més la seva defensa i el Futsal Mataró, amb un joc previsible i escàs de ritme i profunditat arribava al descans per sota en el marcador.

A la represa, tot i pujar la intensitat defensiva, els mataronins no veien porteria, un problema que aquesta temporada s’està convertint en general, i van ser els visitants els que van marcar el segon gol en una ràpida transició defensa atac. Els darrers set minuts van ser un voler i no poder. Es va patir una expulsió, un llançament de deu metres en contra i ja amb 0-3 al marcador, ni el joc de cinc va ser suficient per batre la porteria visitant.

Partit decebedor dels de David Rivera que s’enfonsen a la cua de la classificació.

FUTSAL MATARÓ – FS MARTORELL 0-6 FUTSAL: Marc Solé, Sergio Picado, José Requena, Raul Diaz, Óscar Vidiella cinc inicial; Josep Macarro, Jesús Vázquez, Sergi Broto, Marlon Velasco, Xavier Lindes, Ague Rejano i Guille Luid.

El Juvenil de nacional segueix amb pas fermQuatre de quatre. Aquest és el bagatge de l’equip un cop disputada la quarta jornada de competició. Amb aquesta nova victòria, els de la capital del maresme han demostrat que s’han adaptat ràpidament a les exigències dels rivals d’aquesta categoria. Dissabte tenien per davant una visita complicada a la pista del Sícoris de Lleida, pel desplaçament i per la competitivitat dels locals, que amb aquesta sumen ja tres temporades a la màxima categoria del futbol sala català. Però els mataronins en tot moment es van mostrar superiors i van acabar guanyant amb contundència (1-7).Amb aquesta nova victòria, l’equip continua amb la bona línia de resultats i es manté al capdavant de la classificació empatat a punts amb el marfil i el Barça.