Tercera victòria consecutiva del Futsal

El Futsal venç a l'Esplugues 2 a 0

El Futsal Mataró suma la seva tercera victòria consecutiva i acumula ja quinze dels darrers divuit punts disputats després d'imposar-se ahir per 2 gols a 0 a l’Esplugues. Els mataronins es van imposar a un dels equips que disposa d’una de les millors plantilles de la categoria, però que ha estat fent un inici de temporada molt fluix i que ja va per sota de l’equip vermell a la classificació.

Tots dos equips van plantejar la primera part amb una defensa a mitja pista i van estar molt bé en defensa. I amb les defenses tan ben posades sobre el camp, el primer gols va arribar a pilota parada, quan Marlon Velasco obria el marcador rematant un llançament de córner. Poc després, fruit d’una bona pressió, Óscar Vidiella augmentava les distàncies, arribant al descans amb un 2-0 a favor del conjunt mataroní.

A la segona part els homes de David Rivera es van dedicar a defensar el marcador i tot i que en el minut quatre del segon temps ja havien comès quatre faltes van saber aguantar el tipus i mantenir la porteria a zero fins al final. Xavi va disposar d’una molt bona ocasió per fer el tercer i trencar definitivament el partit, però no va estar encertat en la rematada i al final va tocar patir fins el darrer minut.

Van jugar: Marc Solé, José Requena, Marlon Velasco (1), Óscar Vidiella (1), Xavi Lindes cinc inicial:  Jesús Vázquez, Miguel Alijarte, Sergi Broto i Patrick Vilapriño.

El Futsal ja és setè

Amb aquests tres punts, el Futsal Mataró puja fins la setena posició de la taula i deixa el descens a sis punts, aconseguint fins el moment la millor classificació de tota la temporada.

Abans de les vacances de Nadal l’equip visita la pista del Gavà F.S., un equip que, com la majoria de la categoria, compta amb jugadors experimentats i de molta qualitat, però que actualment ocupa lloc de descens, tot i que sembla que ha entrat en una dinàmica positiva amb les darreres victòries davant el Premià de Mar (7-3) i l’Escola Pia Sabadell (2-9).