Inesperada derrota del J&G Mataró a casa

J&G MATARÓ - PARETS DEL VALLÈS 1-3

El J&G Mataró va perdre inesperadament a casa contra el Parets, complicant-se d’aquesta manera les seves opcions d’ascens. Aquesta derrota sumada a la de fa quinze dies, fa que l’equip que ha estat entre les dues primeres places gairebé tota la lliga, baixi ara fins la quarta posició.

La primera part va ser força igualada, amb els dos equips molt ben posats en defensa, sense deixar gaires ocasions de gol al rival. Tot i això en els últims minuts de joc, el matx es va obrir els dos porters van impedir que els gols pugessin al marcador.

A la represa l’equip groc i negre va sortir una mica adormit, això ho va aprofitar el Parets per de mica en mica fer-se amb el domini de la pilota i anar tancant al seu propi camp als mataronins. Fruit d’aquest domini va arribar el 0 a 1. Amb el resultat en contra l’equip de casa va reaccionar i a falta de deu minuts per el final, Pepe empatava el matx. Amb la igualada van arribar els millors minuts de joc locals, però això no va ser suficient per evitar que el Parets fes el 1 a 2 a manca de cinc minuts. Aquest segon gol va fer que els de Gerard Fluriach sortissin a jugar amb porter jugador, però tot tenir diverses ocasions l’empat no va arribar, i en els últims segons una pèrdua de pilota va provocar que un jugador visitant xutés la pilota  des del seu camp sense porter i aconseguís el tercer gol.

Després d’aquesta ratxa de derrotes, l’equip groc i negre haurà de començar a agafar el vol de nou després de Setmana Santa sinó vol veure com se li escapen les opcions d’ascens.

J&G MATARÓ – PARETS 1-3

J&G Mataró: Bote, Roca, Cristian, Rudi, Gigi cinc inicial; Pepe (2), Ignasi, Xevi, Dani.