Les noies de la UEM planten cara al líder fins al descans

UE MATARÓ 55 - 66 NACEX JOVENT

Les noies de la UE Mataró van aconseguir plantar cara al líder de la categoria, com ja havien fet en la primera volta, però es van haver de rendir després del descans al joc ràpid de les balears perfectament dirigides per la base Gaby Ocete (18 punts). L'equip de Josep Alemany fins i tot va manar en el marcador en el segon quart, però en el tercer període un parcial negatiu de 5-18 va deixar el partit vist per sentència. Al final, només l'esperit de lluita d'Anna Carbó, i alguna fase d'encert de Vilarubla van servir per evitar una diferència major.