Continua la ratxa de la UE Mataró lluny de casa

Els darrers cinc desplaçaments dels unionistes es compten per victòries, per una sola victòria a casa

La Unió Esportiva Mataró va sumar la seva cinquena victòria consecutiva lluny de casa al superar a l’Eivissa a domicili, en un partit força igualat però que els unionistes es van poder emportar gràcies a un gran encert que els ha faltat en altres ocasions. Gràcies al seu gran rendiment a fora el Mataró s’ha situat a la part alta de la taula, i només li queda l’assignatura pendent del Palau Josep Mora.

Els locals van sortir molt motivats i als dos minuts ja dominaven per 9-0 el marcador, però la reacció unionista no es va fer esperar i al minut cinc ja havien recuperat el seu desavantatge (9-9). La igualtat va ser present durant bona part del matx, i al final del primer quart el Mataró tenia un avantatge de dos punts. En el segon període es va mantenir la tònica i al descans el marcador era de 36-39.

L’encert unionista porta a la victòria
A la represa, els homes de Margall van mostrar un joc molt seriòs i van cometre molt poques imprecisions, i d’aquesta manera van poder anar ampliant pas a pas la seva renda. Els illencs no van trobar la manera de contrarrestar l’encert visitant i van acabar cedint davant d’un equip que amb cinc punts de renda en el darrer quart va saber mantenir el cap fred per fer-se amb una nova victòria. Ara, el repte dels unionistes és jugar un bon partit davant del seu públic i aconseguir agafar confiança al Palau.

EIVISSA 76 - UE MATARÓ 84
EIVISSA: Pascual (16), Rosa (16), Moreno (16), De La Osa (6) i Kelly (7); Vázquez, Cela (10) i López (5). 5 triples: Rosa (3), Pascual i De La Osa. 26 de 69 tirs de camp (42%). 13 de 15 tirs lliures (87%). 28 rebots. 24 faltes personals, Pascual i Kelly eliminats.
UE MATARÓ: Paco Hernández (19), Xavier Costa (18), Sergi Homs (9), Roger Juan (2) i Jordi Ventura (19); Artur Magriñà (11), Luis Amor (2) i Jacob Molina (4). 7 triples: Ventura (3), Costa (2), Magriñà i Homs. 32 de 59 tirs de camp (54%). 13 de 17 tirs lliures (76%). 28 rebots. 15 faltes personals.
ÀRBITRES: Gil i Plaza. MARCADOR: 20-22, 36-39; 56-61 i 76-84.