La UE Mataró es retroba amb la victòria

El Navàs no va ser rival per a l’equip de Josep Maria Margall (71-85)

Primera victòria còmoda de la temporada de la Unió Esportiva Mataró a la pista del Navàs, on va dominar des de bon començament el joc. Destacar el gran rendiment del cinc inicial unionista, que va anotar tots els punts de l’equip i va ser saber aprofitar les imprecisions del conjunt local, que va arribar a perdre fins a disset pilotes.

Els homes de Margall van trobar molts forats a la defensa local durant el primer quart i d’aquesta manera van poder anotar 30 punts, agafant avantatge en el marcador. El Navàs va ajustar els marcatges en el segon període i va ficar-se en el partit, arribant al descans amb només dos punts de desavantatge (44-46) i deixant-lo obert de cara a la segona meitat.

Al tercer quart es sentencia
Al tercer període la defensa unionista va ser un malson per als del Bages, que només van poder anotar nou punts –parcial de 9-22–, i l’avantatge visitant va arribar a ser de disset punts. El Mataró va aprofitar el desencert local, errant moltes cistelles fàcils, per deixar el partit gairebé sentenciat. Al darrer quart el Navàs va treure l’orgull i va intentar reaccionar, posant-se a nou punts, però un triple unionista va deixar ben clar que el conjunt mataroní no volia deixar escapar la victòria de cap de les maneres. Una cop més van demostrar que no els cal dominar el rebot –36 del Navàs per 23 del Mataró– per guanyar, ja que saben utilitzar les seves armes per suplir la falta d’alçada.