Canvi de tècnic i victòria de la UEM femení

UE Mataró 69 - Vinaròs 57

L’equip unionista va superar una setmana complicada, després de la marxa de Tito Sobrín, superant al Vinaròs tot i el nerviosisme inicial. Les visitants van dominar durant els primers minuts, però la reacció local no es va fer esperar i amb el 19-18 van poder capgirar el marcador desfavorable.

La millora defensiva en el segon període, aturant molt millor les situacions ofensives del Vinaròs, va permetre a les de Josep Alemany marxar al descans ja amb onze punts de renda (39-28), gràcies a un parcial de 24-10. Al tercer quart les visitants van retallar el seu desavantatge gràcies a una forta pressió a tota la pista, provocant moltes pèrdues de pilota –22 en total– (51-49).

Al final, comoditat
Les unionistes van sortir al darrer període molt més incisives en atac i això les va permetre agafar de nou un bon avantatge per acabar guanyant amb comoditat. Destacar l’aportació del joc interior mataroní i la millora en la selecció de tir.

UE MATARÓ: Maymí (11), Carbó (11), De Miguel (3), Gárate (8) i Nicolás (9); Sala (7), Argemí (13), Siñol (6) i Chacón (1). 6 triples: Nicolás (2), Sala, Argemí, Siñol i Chacón. 13 de 20 en tirs lliures (65%). 25 de 47 en tirs de camp (53%). 32 rebots. 12 faltes personals.
MARCADOR: 15-18, 39-28; 51-49 i 69-57.