Es trenca la bona ratxa de la UE Mataró

Després d'una primera meitat equilibrada, el tercer quart va decantar la balança cap als visitants

La Unió Esportiva Mataró no va poder allargar la bona ratxa de resultats i sumar la quarta victòria consecutiva ja que l’Igualada va aconseguir una bona renda en el tercer quart que els va permetre endur-se el partit. En el darrer període els locals ho van provar tot per intentar acostar-se al màxim en el marcador però finalment els visitants van saber administrar el seu avantatge.

El partit va començar força bé per als unionistes, que van demostrar la seva empenta, tot i que l’Igualada va poder mantenir el partit equilibrat. Els visitants van poder marxar amb avantatge al marcador al descans (38-40), però el partit semblava totalment obert de cara a la represa, ja que cap dels dos equips semblava molt superior a l’altre.

Tercer quart visitant letal
L’Igualada va sortir d’una forma demolidora al tercer quart per desfer aquest equilibri, i amb un parcial de 0-15 va deixar el partit molt complicat per als homes de Margall. Els locals afrontaven el darrer quart amb catorze punts de desavantatge (60-74), i a l'inici del mateix fins i tot es va ampliar la renda visitant, però en cap moment van abaixar els braços i van lluitar per intentar ficar-se de nou en el partit, a vegades amb excessiva precipitació en atac i amb mala selecció de llançament. Tot i això, la pressió unionista va arribar a portar els nervis a l’Igualada, que va començar a cometre errors i a fallar tirs lliures.

Els locals recuperaven moltes pilotes que els permetien sortir al contraatac i això els va arribar a posar a només quatre punts del rival, però els de l’Anoia van saber mantenir el cap fred i finalment van poder ampliar el seu avantatge fins als nou punts finals.

UE MATARÓ: Paco Hernández (15), Xavier Costa (6), Adrià Fradera (1), Roger Juan (8) i Jordi Ventura (25); Artur Magriñà (2), Sergi Homs (8), Moisés Casín (4), Marc Forcada (1), Daniel Ortiz, Sergio López i Jacob Molina (4). 6 triples: Ventura (5) i Hernández. 21 de 56 tirs de camp (36%). 26 de 32 tirs lliures (81%). 32 rebots. 35 faltes personals, Hernández, Homs i Juan eliminats.
Regio 7 IGUALADA: Mora (13), González (12), Torres (13), Rabert (9) i López (4); Viladomat (3), García (9), Corcelles (12) i López (8). 6 triples: Torres (2), Rabert (2), Viladomat i Corcelles. 26 de 47 tirs de camp (55%). 25 de 40 tirs lliures (62%). 33 rebots. 32 faltes personals, Torres, López i Corcelles eliminats.
ÀRBITRES: Perea i Beneitez. MARCADOR: 21-20, 38-40; 50-64 i 74-83.