El júnior femení del Mataró Bàsquet campió de Catalunya

L'equip entrenat per Tito Sobrin ha aconseguit un èxit amb un equip íntegrament de primer any

L’equip júnior femení de la Comissió de Clubs de Bàsquet de Mataró, entrenat per Tito Sobrín, es va proclamar el passat cap de setmana campió de Catalunya preferent en la final a quatre celebrada a Quart (Girona). Les mataronines van guanyar en la primera jornada al Cornellà per 76-55, el dissabte van imposar-se al UB Barça per 56-51 i finalment el diumenge van superar al Lima Horta per un contundent 58-41.

El Mataró Bàsquet, juntament amb el Cornellà i el Lima Horta, que van ser segon i tercer respectivament, s’ha classificat per a les fases de sector del campionat estatal. Les de Sobrín jugaran a Alagón (un poble de Saragossa), del 5 al 8 de maig, amb el Filtros Mann de Saragossa, el Sant Josep de Palma de Mallorca i l’Ardoi de Navarra. El primer del grup es classifica directament per la fase final mentre que el segon s’enfronta al segon de l’altre grup d’Alagón per la tercera plaça.

Els noms de l'èxit
Han jugat aquesta final a quatre, amb els punts dels tres partits: Blanca Garcia (9), Berta Bayarri (4), Anna Carbó (66) i màxima anotadora del campionat, Georgina Graupera (19), Carla Badia (13), Laia Milà (1), Judith Serra (3), Berta Siñol (40), Eva Rovira (2), Sandra Ruiz (23), Jennifer Cano (11) i Natàlia Gil.

L’aportació anotadora de les dues jugadores que més minuts han tingut a la Lliga Femenina 2, Carbó i Siñol, va ser decisiva, però cal destacar per sobre de tot un molt bon treball de grup, que va estar a un gran nivell defensiu. Destacar també que s’ha assolit aquest èxit amb un equip íntegrament júnior de primer any, i que només han patit una sola derrota en 42 partits jugats en tota la temporada, a la pista del Cornellà.