Partit valent de la UE Mataró que gairebé sorprèn al segon (64-68)

Els de Josep Maria Margall guanyaven de vuit punts al descans

Un dia després de la diada, la Unió Esportiva Mataró va voler exercir de matagegants i va estar a punt de sorprendre el segon classificat de la categoria, el Valentine Montcada. Els mataronins van sortir molt concentrats i van mantenir el rival a ratlla durant tot el primer quart, i fins i tot van marxar de vuit punts al descans. Al final, però, els visitants, que s'hi jugaven molt, van aconseguir donar la volta al marcador però amb notables dificultats.

El primer quart va ser un festival ofensiu en el que els dos equips s’anaven alternant en el domini del marcador, amb molta igualtat sobre la pista. El segon període va ser radicalment diferent, amb un Mataró molt ben plantat en defensa que va posar moltes dificultats al conjunt visitant per anotar (13-0). De fet, el Montcada va estar gairebé nou minuts sense puntuar, però abans del descans ho van arreglar una mica amb dos triples, tancant un parcial de 15-7 que donava vuit punts de renda als locals.

Al tercer quart va ser l’equip local qui va tenir problemes per anotar, i els visitants gairebé tornen el parcial anterior amb un 7-14. Els homes de Margall, però, van saber aguantar la ofensiva del Montcada, i al darrer quart van tornar a tenir fins a sis punts d’avantatge (55-49). El partit es va tornar a igualar molt en els darrers minuts i l’equip visitant va estar més encertat en les jugades decisives, mentre que el Mataró no va saber sentenciar el partit quan en va tenir ocasió, i la victòria va ser per al Montcada.

UE MATARÓ: Paco Hernández (8), Xavier Costa (5), Roger Juan (13), Alexis Viñals (6), Jordi Ventura (14), Guillem Fernàndez, Marc Fabregat (8) i Lucho Fernández (10). 4 triples, Ventura (2), Costa i Juan. 18 de 28 tirs lliures (64%). 21 de 52 tirs de camp (40%). 53 rebots. 25 faltes personals, Lucho i Costa eliminats.
Valentine MONTCADA: Pérez (12), Carrera (2), Acero, Pardo (4), Vidal (3), Ortega (8), Grisó (6), Cisteró (12), Santandreu (17) i Pons (4). 8 triples, Santandreu (4), Pérez, Pardo, Vidal i Cisteró. 16 de 22 tirs lliures (73%). 22 de 52 tirs de camp (42%). 42 rebots. 25 faltes personals.
ÀRBITRES: Hernando i Marín. MARCADOR: 12-11, 26-26, 36-26, 41-33; 46-41, 48-47, 57-56 i 64-68.