Bon inici del Bàsquet Maresme Boet 3 Viles en la Lliga Catalana

L'equip femení de l'Advisoria ja està a la final a quatre i el masculí de Mataró Parc va guanyar el primer partit

200921Ba_Barquets

La nova entitat del Bàsquet Maresme Boet Mataró 3 Viles, creada aquest estiu amb la fusió de l'AE Boet i del 3 Viles, ha tingut un bon inici de temporada.

Ahir diumenge l'equip masculí va derrotar el Lliçà d'Amunt per 69-56 en el primer partit de la Lliga Catalana EBA.

El primer quart feia preveure una còmoda victòria local, davant d'un equip que debutarà aquesta temporada a Lliga EBA. Però l'equip vallesà va reaccionar i va ajustar el marcador al descans (31-27), obligant als local a donar el millor en el tercer quart per obrir un forat definitiu.

Van jugar: Albert Barquets (20), Jordi Jarque, Héctor Aza, Àlex Castro (3), David Romero (13), Pol Parra, Alfonso Alzamora (4), Óscar Heras (13), Jordi Sànchez, Martí Sousa, Marc Rubio (4), Cinto Gabriel (12). El nou entrenador és Oriol Valls.

200921Ba_MaresmeBoet3VilesMas

L'equip femení de l'Advisoria ja és a la final a quatre

Per la seva part l'equip femení ja s'ha classificat per a la final a quatre de la Lliga Catalana Femenina-2, que es disputarà el pròxim cap de setmana, i per a la qual ja està classificat també el Sant Adrià, primer del grup en el qual jugava la UE Mataró Femení Maresme Germans Homs.

L'equip de Jordi Vizcaíno, n'ha tingut prou amb la victòria per 81-66 en el primer partit contra el GEiEG UniGirona B, ja que el de tornada no es va poder celebrar perquè l'equip gironí tenia dos positius de Covid19, i per falta de dates la Federació ja ha donat la classificació a les maresmenques.

En el partit jugat contra el GEiEG al Millan el passat dia 12, van intervenir per l'Advisoria Maresme Boet 3 Viles: Blanca Garcia (7), Lucía Serrano (2), Cristina Hurtado (3), Laura Salmerón (14), Neylan Vila, Mreia Vila (3), Marta Arbizu (8), Olga Ruano (13), Laura Soria (12), Marta Urbano, Laura Arias (8), Sara Vujacic (11).